Fund UF Animationsfilm

”Krumelur Media var precis det vi behövde för att expandera vår verksamhet. Efter vi publicerade den animerade filmen hade vi snabbt nått ut till vår målgrupp i hela Sverige vilket resulterade i en försäljning på över 190 000kr från Malmö till Gävle och över 100 000 exponeringar.”

Hannes Oredsson, sälj & ekonomi Fund UF.

Uppdrag

Fund UF är ett UF-företag från Växjö som bland annat vunnit Årets Tjänst i UF Kronoberg och Årets Pitch i Sverige. Deras affärsidé är att föreningar och klasser säljer deras produkter för att samla in pengar. Vårt uppdrag var att locka fler föreningar och klasser med hjälp av en kampanj på sociala medier. Samtidigt skulle kampanjen förklara hur tjänsten fungerar på ett intstruerande sätt. 

Utförande

Resultatet blev en animerad instruktionsfilm som fångade Fund UF:s estetik och verksamhet på ett konkret och tydligt sätt. Efter att den publicerats på Tiktok har den fått över 100 000 visningar och dessutom en hel del engagemang från många tittare. De själva uppskattar att filmen genererade en omsättning på cirka 190 000 kronor. Detta bidrog till att Fund UF omsatte mest pengar av alla företag som deltog i SM för Ung Företagsamhet 2023.  

Fund UF tiktok