Om oss

Vi är en kreativ, passionerad och relationsinriktad mediebyrå som sätter kommunikationen i fokus i allt vi gör. Vi strävar efter att skapa innehåll som är unikt, autentiskt och personligt. Vi erbjuder framförallt grafisk design, fotografering och animering.

Vi verkar för att er tjänst att bli så attraktiv och tydlig som möjligt. Detta gör vi genom att ha tydliga målgruppsanpassningar, kreativa lösningar och god kommunikation med er under hela processen.

Dessutom älskar vi det vi gör.

Grafik krumelur media
Bild på Alida

Alida Victor

ADMINISTRATÖR OCH ILLUSTRATÖR

Jag skapar grafiskt innehåll i form av till exempel affischer, grafiska profiler och illustrationer.  

Som person är jag en kreativ själ som helt enkelt älskar att skapa. Med min unika stil strävar jag alltid efter att leverera högkvalitativa och inspirerande visuella verk. Just nu läser jag medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University där jag lär mig om bland annat strategisk kommunikation och medieproduktion.

Emil Granrot

FOTOGRAF OCH ANIMATÖR

Som animatör och fotograf skapar jag både grafiskt och rörligt innehåll. 

Jag brinner för att testa nya saker och gör sällan samma sak två gånger. Detta har lett mig till insikten att det allra mesta är möjligt, bara man ser till att vara öppensinnad. På Jönköping University vidareutvecklar jag mina kunskaper kring kommunikation och mediestrategi. 

Bild på Emil